szksk logo

  • Slide item 1
  • Slide item 2
  • Slide item 3
  • Slide item 4
  • Slide item 5
  • Slide item 6

Szigetszentmiklósi KSK – Veresegyház VSK 10 – 19

Nehéz mit mondani így az utolsó meccsekre, hiszen nagyon szívemhez nőttek a gyerekek, de így szezon végére talán kicsit kiengedtünk. Nem volt kérdés a jobbik csapat nyert, de ennyi megint csak nem volt közte. Meg kell tanulnunk síptól sípig játszani.

Szigetszentmiklósi KSK – Váci KSE 19 – 19

Végig emberelőnyben játszottunk a jó fizikumú Váci csapat ellen, amit olykor ki is tudtunk használni a széleken, de védekezésben meggyűlt a bajunk a nagy lövőikkel így igazságos döntetlen született.

20160529 143533

Veres István : Május 29-én, Pencen került megrendezésre az U9-es korosztály utolsó fordulója. Két mérkőzéssel zártuk a szezont. Először a csoport legerősebb csapatával, a Farkasvár DSE-vel játszottunk. Nagy küzdelemben két góllal maradtunk alul, játékosaink dicséretesen küzdöttek, eddigi legjobb teljesítményüket nyújtották (Farkasvár DSE-SZKSK 19:17). Második összecsapásunkon a rendező Váci KSE ellen felszabadult, ötletes játékkal, könnyű győzelemmel fejeztük be idei szereplésünket (SZKSK-Váci KSE 19:2). A csapat játékában az első fordulóhoz képest komoly fejlődés tapasztalható,amennyiben a későbbiekben is hasonló, vagy még nagyobb lelkesedéssel állnak hozzá a közös

munkához, ez a korosztály még sokra hivatott. A bajnokságban szereplő játékosaink: Ádok Olivér, Becz Richárd, Cservenka Bence, Csiba István Attila, Forgács Máté, Hammerliedl Ákos, Horváth Tamás,Kovács Barna, Muhar Gergő, Oláh Zsombor, Paulheim Patrik, Szokai Attila, Wimmer Botond

labda

Lukács Csaba :  2008-as csapatunk Dunavarsányban szerepelt

Bővebben: U7 sikeres hétvége

Veres István :  Május 21-én Pilisvörösvárra utaztunk U-9- es csapatunkkal, ahol két mérkőzést játszottunk. Először Dabas ellen léptünk pályára. Végig kiélezett küzdelemben, színvonalas találkozón a két együttes nem bírt egymással, 15:15 lett a végeredmény, ami igazságosnak mondható. Második ellenfelünk Százhalombatta szerényebb játékerőt képviselt, 22:3 arányú sima győzelmet arattunk. Mindkét mérkőzésen nagy akarattal, remek küzdőszellemmel játszottunk, minden játékosunk dicséretet érdemel.

u9

Támogatóknak

Szponzori, támogatói felajánlásokat várjuk elérhetőségeink bármelyikén!

Igény esetén reklámfelület bérelhető az oldalon!

Részletekért hívja: 0620/991-3922 telefonszámot!


Elérhetőség

2310 Szigetszentmiklós

Tököli u. 19. Pf. 154.

kovacsi@vnet.hu

szkskwebre.png