Szakállas Alex edző : 2003 – 04 Csapatunk részt vett a IV. Csepel utánpótlás tornán. Természetesen a 2003-as korosztállyal is elindultunk, ahol a tavalyi kevésbé szép szereplés után bennünk volt a bizonyítási vágy!

-          ÓKSI

-          Százhalombatta

-          Csepel

-          Szigetszentmiklós

Ez a négy csapat vett részt a tornán. Mindenki játszott mindenkivel és ezután dőltek el a helyezések. Hála, minden csapat ellen a legjobb formánkat tudtuk bemutatni és remek játékkal mind a három mérkőzésen biztosan, nagyobb különbséggel tudunk győzedelmeskedni. Mivel mind a három csapatot megvertük, így az első helyen végeztünk.

Nagyon büszke vagyok a csapatomra és a mutatott játékukra! Örülök, hogy mindenki sok játékidőt tölthetett a pályán és majdnem mindenkinek sikerült gólt is szereznie.

Meglátszik a srácokban az elmúlt hetek munkája, és remélem ez a fejlődési mutató még sokáig fog felfelé ívelni! J

Balogh Dávid edző : 2005-06 Első mérkőzésünket játszottuk az idényben, ahol a gyerekek illetve a csapat szintjének felmérése mellett két variáció kipróbálása volt a csepeli túra célja.

Bak Ferenc edző : 2001-2002  Csapatunk részt vett Csepelen egy utánpótlás tornán, melynek célja az volt, hogy jobban megismerjem azon játékosaimat akik kevesebb játéklehetőséget kapnak a serdülő korosztályban. Nagyon sok jó egyéni teljesítményt láttam, aminek örülök, de nagyon sok munka áll még a srácok előtt. 

 

11995176 1040558512622084 540235876 o