Veres István U7 : ÓKSI Szivacstorna. Január 30-án három mérkőzést játszottunk. Elsőként Szentendre 2. csapatával mérkőztünk-önbizalom- növelő 23:4-es győzelmet arattunk.

Másodikként Szentendre 1-el szemben nagyobb erőkifejtésre volt szükség, de végül 12:4-re nyertünk. Közvetlen utána a tornát rendező ÓKSI-val csaptunk össze, őket 12:7-re vertük, így három győzelemmel az első helyen végeztünk. A küzdőszellemmel, akarattal nagyon elégedett voltam, minden játékosnak gratulálok a szép eredményhez, a szülőknek köszönet a szurkolásért !

A Csapat tagjai voltak: Járdány Gyula, Müller Márkó, Németh Benjámin, Oláh Zsombor, Török Ákos, Török Áron.

Kellner Máté : Az U8-as korosztálynál 10 fővel érkeztünk Budapestre a Kerék utcába. Az első mérkőzésen A Pitypang ellen sok technikai és helyezkedési hiba volt az első félidőben, amit a 2. félidőben már helyenként ki tudtunk javítani, és ez részben már gólokban is látható volt. Végül 16:8-as vereséget szenvedtünk. A 2. mérkőzésen a Szentendrével játszottunk, ahol elsősorban a védekezésben kértem nagyobb összpontosítást, valamint tisztáztunk egyesével mindenkinek a feladatát támadásban. Ezt sikerült is megvalósítani, támadásban pedig bátrabb kezdeményezéssel több gólos előnyel zártuk az első félidőt. A második félidőben (mint minden mérkőzésen) lehetőséget szerettem volna adni mindenkinek, amivel az ellenfelünk felzárkózott. Végül összeszedett csapatmunkával ha több hibával is, de sikerült megszereznünk a győzelmet 12:13-ra. Az utolsó játékban az első félidőben a fejekben volt elsősorban probléma, ezért a félidőben meg kellett nyugtatni a csapatot. 5 gólos hátrányból, végül feljöttünk egy gólra. Véleményem szerint itt kijött az a teljesítmény, amire képesek lennénk, és amit hosszabb távon is meg kellene tartanunk. Egy jól felkészült csapattal szemben szoros küzdelemben 15:17-tel maradtunk alul. Ha sikerül megértenünk azt, hogy elsősorban a cél az, hogy megtanuljuk a játék alapjait és nem a győzelem a legfontosabb, akkor még sok sikert érhetünk el, ami majd hosszabb távon eredményekben is jelentkezni fog.

A Csapat tagjai : Pántya István Tamás, Daczi Bálint Noel, Pethő Dániel, Vandra Máté, Városi Zalán, Nagy Roland, Castro Csongor, Kővári Kristóf, Fedor Dávid, Szöllősi Dániel

Szivacskozos20160130