Féléves értékelés:

Szakállas Alex : 2015/16-os bajnokságot,

nagy buzgósággal és akarással kezdtük el! 3-4 hét edzőtábort hagytunk magunk után szeptember elején és elmondhattuk, hogy sikeres volt, hiszen a Csepel kupát nagyarányú győzelmekkel megnyertük, majd később a felsőházi rájátszást is sikerült megszereznünk.

Sajnos, ahogy jött az év vége, kicsit kezdtünk leereszteni. Decemberben részt vettünk a Ferenczy Kupán, Budapesten, ahol a 2. helyezést értük el, csupán a Fradi tudott megelőzni minket és ott is mérkőzésről mérkőzésre jobban tudtunk játszani. Bízom benne, hogy ez a kis punnyadás időszakos volt és 2016-ban szép sikereket fogunk elérni!

Január 16 - Budaörs

Vecsés - SZKSK 26 - 15  SZKSK - Gyömrő  22-18

Bak Ferenc : Két mérkőzést játszottunk a hétvégén Budaörsön. Először is köszönöm, hogy ennyi szülő kilátogatott és buzdította csapatunkat, gyermekeiket és köszönöm Szakállas Zoltánnak, hogy segítette munkámat! 
Az első mérkőzésen nagyon jó első félidőn után azt éreztem elfáradtunk így mindenkinek játéklehetőséget biztosítottam. Úgy gondolom szépen helyt álltunk de rengeteg munka van még amit el kell végezni, hogy még jobbak legyünk!
Második mérkőzést a Gyömrő csapatával vívtuk. Azt az utasítást kaptam, hogy győzni kell ezt meg is beszéltük a gyerekekkel és sikerült is. Nem volt egy szép mérkőzés egy igazai brusztos, melós játék volt és felemelt fejjel jöhettünk le a pályáról! 
Gratulálok a kicsiknek, nagyon ügyesek voltak!
Köszönöm még egyszer a szülőknek és azt kérném tőlük, hogy türelmesek legyenek a srácokhoz, mert nagyon akarnak és be fogják bizonyítani, hogy mennyire is tudnak és mire is képesek!

Január 31. – Vecsés

SZKSK - Budaörs 16 - 20  Százhalombatta - SZKSK 19-21

Szakállas Alex : Megkezdődött a felsőházi rájátszás visszavágója. Ismét a Budaörs, illetve a Százhalombatta csapataival találtuk szembe magunkat. A budaörsieknek szerettünk volna visszavágni a csúfos 10 gólos vereség miatt, ami nem teljesen sikerült, de szép játékkal, jó akarattal és küzdeni tudással mindösszesen csak 3 góllal kaptunk ki. A battai csapattól is sikerült egy 3 gólos vereséget elszenvednünk az első mérkőzésen, de most őket meg is vertük. Szép küzdéssel, akarással játszottunk mind a két mérkőzésen! Így tovább!

u12