OSB Balaton Kupa:

Bak Ferenc : 

A kupán való részvétel legeslegfontosabb dolga az volt,
hogy sokat beszéljek a csapatommal az idényről és arról, hogy mit miért csinálunk jelen pillanatban. Új játékrendszert tanulnak és ehhez idő és türelem kell, hogy teljes mértékben elsajátítsák! Szoros jó mérkőzéseket játszottak a srácok csak azt sajnáltam, hogy az utolsó meccsen nem tudtunk ellenfelünk fölé kerekedni, pedig megérdemeltük volna. Úgy gondolom sokat lendített rajtunk ez a torna játékosaim jobban megismerték egymást bízom benne, hogy tudunk még ilyen hasonló jellegű hétvégéket közösen eltölteni!
U12 Szakállas Alex

A 2003-04 korosztállyal is részt vettünk az idei Balázs Kupán, Győrben. 18 csapat várt ránk, hogy megmérkőzzünk egymással. Az idei kupa erősebb volt, mint az előzőek. Több, illetve erősebb csapatok vettek részt. Csapatommal a 2. helyet sikerült megszerezni a csoportban, csupán a Pick Szeged együttese előzött meg minket. Másnap a Debrecen együttesével játszottunk, ahol az elődöntőbe kerülés volt a tét. Sajnos nem jött össze a győzelem, ezért délután a Győr (Kölcsey) csapatával küzdöttünk meg, hogy játszhassunk az 5. helyért. Sikerült egy nagyobb arányú győzelmet aratnunk, így a torna utolsó napján a Dabas csapata várt ránk, akiket már nagyon jól ismerünk, hiszen többször is játszottunk már egymás ellen. Egy nagyon izgalmas meccsen sikerült kiharcolnunk egy 1 gólos győzelmet és ezzel megszereztük az 5. helyet. Nagyon büszke vagyok a csapatomra, hiszen nagyon szép teljesítményt értek el, az 5. helyért azt a Dabast vertük meg, akik országos elődöntőt játszanak a korosztályunkban.Csak így tovább srácok!  Hajrá SZKSK!

U 10 Balogh Dávid 

Első napon egy nagyon jó meccsen kaptunk ki a még mindig veretlen és szinte már biztosan csoportelső APOR-tól. A többi meccsünket viszont magabiztosan nyertük. Az utolsó napon a XVI . Ker elleni mérkőzés döntött arról, hogy szerdán döntőtért vagy a harmadik helyért játszunk. Nehéz meccsre számítottam, de nagyon jó védekezésünknek köszönhetően végig vezetve magabiztosan győztünk. Jöhetett másnap a Döntő, ahol nagy küzdelemben maradtunk alul, de az ezüst is szépen csillog. Gratulálok az egész csapatnak az elért szép eredményhez!

12377811 1034350296622337 3219780539948267617 o